ריזוטו פטריות בר
ריזוטו פטריות בר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 54 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פטריות מורל, פטריות קרמיני, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את המורל המיובש בקערה ויוצקים עליהם 2 כוסות מים רותחים. מניחים בצד למשך 30 דקות. גורפים את המורל מהמים בעזרת כף מחוררת ושומרים את הנוזל. אתה צריך 2 כוסות; אם לא, להוסיף מים לעשות 2 כוסות.
מסננים את המורל ושוטפים פעם נוספת. אם חלק מהפטריות גדולות, חותכים ל -2 או 3 חתיכות.
יוצקים את נוזל הפטריות דרך פילטר קפה או מגבת נייר, ומשליכים את המוצקים הגרגירים. הניחו את הפטריות והנוזל בצד בנפרד.
בינתיים, הסר וזורק את גבעולי הפורצ ' יני ושפשף כל לכלוך מהכובעים במגבת נייר לחה. לא לשטוף אותם! פורסים בעובי ומניחים בצד.
בסיר קטן מחממים את ציר העוף עם 2 כוסות נוזל הפטריות השמור ומביאים לרתיחה.
בסיר עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי, ממיסים את החמאה ומקפיצים את הפנקטה והשאלוט על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות.
מוסיפים את המורל והפורצ ' יני ומקפיצים עוד 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי הגרגירים בחמאה.
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים לאורז 2 מצקות מלאות מתערובת ציר העוף בתוספת הזעפרן, המלח והפלפל. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה עד שהציר נספג, 5 עד 10 דקות. ממשיכים להוסיף את תערובת הציר, 2 מצקות בכל פעם, תוך ערבוב כל כמה דקות. בכל פעם מבשלים עד שהתערובת נראית מעט יבשה לפני שמוסיפים עוד מתערובת הציר. ממשיכים עד שהאורז מבושל, אך עדיין אל דנטה, בערך 25 עד 30 דקות בסך הכל. בסיום, הריזוטו צריך להיות סמיך וקרמי ובכלל לא יבש. מהאש מערבבים פנימה את גבינת הפרמזן.
מגישים חם בקערות עם תוספת גבינה.