קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו פטריות בר

ריזוטו פטריות בר
ריזוטו פטריות בר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 54 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פטריות מורל, פטריות קרמיני, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את המורל המיובש בקערה ויוצקים עליהם 2 כוסות מים רותחים. מניחים בצד למשך 30 דקות. גורפים את המורל מהמים בעזרת כף מחוררת ושומרים את הנוזל. אתה צריך 2 כוסות; אם לא, להוסיף מים לעשות 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים את המורל ושוטפים פעם נוספת. אם חלק מהפטריות גדולות, חותכים ל -2 או 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות מורלפטריות מורל
4
יוצקים את נוזל הפטריות דרך פילטר קפה או מגבת נייר, ומשליכים את המוצקים הגרגירים. הניחו את הפטריות והנוזל בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בינתיים, הסר וזורק את גבעולי הפורצ ' יני ושפשף כל לכלוך מהכובעים במגבת נייר לחה. לא לשטוף אותם! פורסים בעובי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
בסיר קטן מחממים את ציר העוף עם 2 כוסות נוזל הפטריות השמור ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
בסיר עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי, ממיסים את החמאה ומקפיצים את הפנקטה והשאלוט על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
מוסיפים את המורל והפורצ ' יני ומקפיצים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
9
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי הגרגירים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים לאורז 2 מצקות מלאות מתערובת ציר העוף בתוספת הזעפרן, המלח והפלפל. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה עד שהציר נספג, 5 עד 10 דקות. ממשיכים להוסיף את תערובת הציר, 2 מצקות בכל פעם, תוך ערבוב כל כמה דקות. בכל פעם מבשלים עד שהתערובת נראית מעט יבשה לפני שמוסיפים עוד מתערובת הציר. ממשיכים עד שהאורז מבושל, אך עדיין אל דנטה, בערך 25 עד 30 דקות בסך הכל. בסיום, הריזוטו צריך להיות סמיך וקרמי ובכלל לא יבש. מהאש מערבבים פנימה את גבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
זעפרןזעפרן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מגישים חם בקערות עם תוספת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך