קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו פטריות בר

ריזוטו פטריות בר
ריזוטו פטריות בר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 54 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פטריות מורל, פטריות קרמיני, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את המורל המיובש בקערה ויוצקים עליהם 2 כוסות מים רותחים. מניחים בצד למשך 30 דקות. גורפים את המורל מהמים בעזרת כף מחוררת ושומרים את הנוזל. אתה צריך 2 כוסות; אם לא, להוסיף מים לעשות 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מסננים את המורל ושוטפים פעם נוספת. אם חלק מהפטריות גדולות, חותכים ל -2 או 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות מורלפטריות מורל
4
יוצקים את נוזל הפטריות דרך פילטר קפה או מגבת נייר, ומשליכים את המוצקים הגרגירים. הניחו את הפטריות והנוזל בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
בינתיים, הסר וזורק את גבעולי הפורצ ' יני ושפשף כל לכלוך מהכובעים במגבת נייר לחה. לא לשטוף אותם! פורסים בעובי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
בסיר קטן מחממים את ציר העוף עם 2 כוסות נוזל הפטריות השמור ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
בסיר עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי, ממיסים את החמאה ומקפיצים את הפנקטה והשאלוט על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
8
מוסיפים את המורל והפורצ ' יני ומקפיצים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
9
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי הגרגירים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים לאורז 2 מצקות מלאות מתערובת ציר העוף בתוספת הזעפרן, המלח והפלפל. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה עד שהציר נספג, 5 עד 10 דקות. ממשיכים להוסיף את תערובת הציר, 2 מצקות בכל פעם, תוך ערבוב כל כמה דקות. בכל פעם מבשלים עד שהתערובת נראית מעט יבשה לפני שמוסיפים עוד מתערובת הציר. ממשיכים עד שהאורז מבושל, אך עדיין אל דנטה, בערך 25 עד 30 דקות בסך הכל. בסיום, הריזוטו צריך להיות סמיך וקרמי ובכלל לא יבש. מהאש מערבבים פנימה את גבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
זעפרןזעפרן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מגישים חם בקערות עם תוספת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o