קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

ריזוטו פטריות חורף

ריזוטו פטריות חורף
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? ריזוטו פטריות חורף יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 355 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו ריזוטו אלה זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ריזוטו סקווש חורף, ו ריזוטו סקווש חורף עם רדיצ'יו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו מרק לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. בינתיים, להסיר גבעולים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים למרק ענפי טימין,גבעולי פטריות וחצי פטרוזיליה. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים בעדינות עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מוציאים עלים מהפטרוזיליה שנותרה וקוצצים גס. מחק גבעולי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4
מטגנים כבד בשמן חם בתנור הולנדי על אש בינונית 5 דקות או עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הסר כבדים, וקוצצים דק.
6
מוסיפים 4 כפות. כובעי חמאה ופטריות לתנור הולנדי, ומקפיצים 10 דקות או עד להזהבה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מוציאים מהתנור ההולנדי בעזרת כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוסיפים בצל ומקפיצים 10 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים סלרי ומקפיצים 5 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
10
מוסיפים אורז, ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 1 דקה או עד ריחני. מערבבים יין, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים 1 כוס תערובת מרק חם (השלכת גבעולי פטריות וענפי עשבים), ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שנוזל נספג. חזור על ההליך עם תערובת מרק הנותרים, 1 כוס בכל פעם, עד נוזל נספג. (זמן הבישול הכולל הוא 30 עד 35 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12
מסירים מהאש.
13
מערבבים פנימה כבדים, כובעי פטריות, גבינה, טימין קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, שנותרו 2 כפות. חמאה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מגישים מיד.