ריזוטו פטריות שעורה
ריזוטו פטריות שעורה המתכון מוכן כ 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. זה מנות ראשונות יש 191 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן זית, פטריות, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות ושעורה, ריזוטו פטריות שעורה, ו ריזוטו שעורה פטריות.
הוראות
להביא מרק עוף לרתיחה בסיר. ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, ו לטגן במשך 5 דקות.
מוסיפים את השעורה, קורנית, עלה דפנה ו 2 כוסות של מרק חם. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד שרוב המרק נספג, כ 10 דקות.
יוצקים הנותרים מרק 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב ומאפשר לו להיספג לפני הוספת יותר. תהליך זה אורך כ-50 דקות.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה.
מטגנים פטריות בשמן החם עד מכרז.
מוסיפים שום ומבשלים כ -3 דקות נוספות. מערבבים בתערובת השעורה והפטרוזיליה.