ריזוטו מאכלי ים יפני יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יפנית. אם יש לכם מיץ לימון, מלח כשר, נורי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ריזוטו פירות ים (ריזוטו איי פרוטי די מארה), ביצה יפניתרוטב חלמון (מיונז) למאכלי ים, ו ריזוטו יפני עם פטריות ובצל ירוק.
הוראות
1
מחממים את ציר העוף בסיר בינוני ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מצפים תבנית ישרה עם השמן הצמחי ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר וחלבוני הבצל הירוק ומבשלים עד שהם ארומטיים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
מוסיפים את האורז, מפזרים מלח ומבשלים דקה או שתיים לצלות את האורז. מתפיחים עם הסאקה ומבשלים כדקה כדי לאפשר לאלכוהול להישרף.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
אפונה גויה®
רוטב שומשום יפני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים לאורז כמה מצקות ציר חם, מספיק לכיסוי, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהאורז ספג את הציר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקת
6
מוסיפים עוד כמה מצקות ציר וחוזרים על הפעולה. תעשה זאת 4 עד 6 פעמים, עד שכל הציר ייספג והאורז יתבשל אך עדיין יש לו ביס נחמד. התהליך כולו צריך לקחת בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
לאחר שהאורז מבושל, מערבבים פנימה את השרימפס והאדממה ונותנים לחום האורז לבשל בעדינות את השרימפס. לאחר שהשרימפס הפך אטום, מערבבים פנימה את משחת המיסו. מעבר לנקודה זו, אל תתנו לריזוטו לרתוח; מיסו טעים מריר אם הוא רותח. בדקו את התיבול והתאימו את המלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
למרקם חלק וניתן למריחה
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את המירין, גרידת הלימון והמיץ וירקות הבצל הירוק ומקפלים פנימה בעדינות את בשר הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כסף ללא נעליים
בשר סרטנים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
9
לצלחת, כף כמות נדיבה של ריזוטו לקערת הגשה, טפטף מעט שמן שומשום, הוסף נתז של רוטב סויה ומעליו מעט נורי.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
נורים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו
לקיאנטי קלאסיקו אדום אודם זה יש ניחוחות של פירות רכים, רימונים וסגולים. ההשפעה על החיך ממלאת פה באופן מספק, מאוזנת בצורה נעימה בין חומציות לאלכוהול, עם אפטאז דובדבן. מגישים עם בשר מרפא טוסקני או חזיר.