ריזוטו מאכלי ים יפני יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יפנית. אם יש לכם מיץ לימון, מלח כשר, נורי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ריזוטו פירות ים (ריזוטו איי פרוטי די מארה), ביצה יפניתרוטב חלמון (מיונז) למאכלי ים, ו ריזוטו יפני עם פטריות ובצל ירוק.
הוראות
1
מחממים את ציר העוף בסיר בינוני ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מצפים תבנית ישרה עם השמן הצמחי ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר וחלבוני הבצל הירוק ומבשלים עד שהם ארומטיים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים את האורז, מפזרים מלח ומבשלים דקה או שתיים לצלות את האורז. מתפיחים עם הסאקה ומבשלים כדקה כדי לאפשר לאלכוהול להישרף.
מוסיפים עוד כמה מצקות ציר וחוזרים על הפעולה. תעשה זאת 4 עד 6 פעמים, עד שכל הציר ייספג והאורז יתבשל אך עדיין יש לו ביס נחמד. התהליך כולו צריך לקחת בערך 20 דקות.
לאחר שהאורז מבושל, מערבבים פנימה את השרימפס והאדממה ונותנים לחום האורז לבשל בעדינות את השרימפס. לאחר שהשרימפס הפך אטום, מערבבים פנימה את משחת המיסו. מעבר לנקודה זו, אל תתנו לריזוטו לרתוח; מיסו טעים מריר אם הוא רותח. בדקו את התיבול והתאימו את המלח לפי הצורך.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו
לקיאנטי קלאסיקו אדום אודם זה יש ניחוחות של פירות רכים, רימונים וסגולים. ההשפעה על החיך ממלאת פה באופן מספק, מאוזנת בצורה נעימה בין חומציות לאלכוהול, עם אפטאז דובדבן. מגישים עם בשר מרפא טוסקני או חזיר.