קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

ריזוטו פירות ים יפני

ריזוטו פירות ים יפני
ריזוטו מאכלי ים יפני יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יפנית. אם יש לכם מיץ לימון, מלח כשר, נורי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ריזוטו פירות ים (ריזוטו איי פרוטי די מארה), ביצה יפניתרוטב חלמון (מיונז) למאכלי ים, ו ריזוטו יפני עם פטריות ובצל ירוק.

הוראות

1
מחממים את ציר העוף בסיר בינוני ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מצפים תבנית ישרה עם השמן הצמחי ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר וחלבוני הבצל הירוק ומבשלים עד שהם ארומטיים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים את האורז, מפזרים מלח ומבשלים דקה או שתיים לצלות את האורז. מתפיחים עם הסאקה ומבשלים כדקה כדי לאפשר לאלכוהול להישרף.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים לאורז כמה מצקות ציר חם, מספיק לכיסוי, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהאורז ספג את הציר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
מוסיפים עוד כמה מצקות ציר וחוזרים על הפעולה. תעשה זאת 4 עד 6 פעמים, עד שכל הציר ייספג והאורז יתבשל אך עדיין יש לו ביס נחמד. התהליך כולו צריך לקחת בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
לאחר שהאורז מבושל, מערבבים פנימה את השרימפס והאדממה ונותנים לחום האורז לבשל בעדינות את השרימפס. לאחר שהשרימפס הפך אטום, מערבבים פנימה את משחת המיסו. מעבר לנקודה זו, אל תתנו לריזוטו לרתוח; מיסו טעים מריר אם הוא רותח. בדקו את התיבול והתאימו את המלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים את המירין, גרידת הלימון והמיץ וירקות הבצל הירוק ומקפלים פנימה בעדינות את בשר הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
9
לצלחת, כף כמות נדיבה של ריזוטו לקערת הגשה, טפטף מעט שמן שומשום, הוסף נתז של רוטב סויה ומעליו מעט נורי.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
נוריםנורים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו
ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו
לקיאנטי קלאסיקו אדום אודם זה יש ניחוחות של פירות רכים, רימונים וסגולים. ההשפעה על החיך ממלאת פה באופן מספק, מאוזנת בצורה נעימה בין חומציות לאלכוהול, עם אפטאז דובדבן. מגישים עם בשר מרפא טוסקני או חזיר.