ריזוטו פראי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו ריזוטו בר. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, חלב קוקוס, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.
הוראות
בסיר, להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מוסיפים את אורז הבר, מכסים את התבנית ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 25 דקות; מסננים היטב.
הביאו 4 כוסות מים להתבשל בסיר גדול. לשמור את מים מבעבע בזמן שאתה מתחיל שלב מספר
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
קולים את הבצל הירוק והשום על אש בינונית-גבוהה למשך 1 דקה.
מוסיפים את אורז הארבוריו; מערבבים אותו במשך 2 דקות.
יוצקים את היין, אורז הבר והטרגון למחבת. מבשלים תוך ערבוב תדיר במשך 2 דקות.
יוצקים 1/2 כוס מים מחוממים למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שהנוזל נספג, ואז מוסיפים 1/2 כוס מים נוספים. המשיכו להוסיף את המים בצורה זו, המתינו בין התוספות עד לספיגת הנוזל וערבבו לעיתים קרובות. לאחר כ-18 עד 20 דקות רוב הנוזל צריך להיספג, והאורז צריך להיות רך אך עדיין מעט לעיס.
כשכל המים נספגים מוסיפים את העגבניות, חלב הקוקוס והאפונה. מערבבים את התערובת, ומבשלים אותה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שרוב הנוזלים נספגים.