ריזוטו שעורה עם חזיר ופטריות
ריזוטו שעורה עם חזיר ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 477 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם יין, פטריות כפתורים, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשעורת הבישול המהירה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות אגוזי לוז, שעורה וקקאו כמו קינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. נסו ריזוטו שעורה עם פטריות שום, ריזוטו שעורה עם פטריות ותרד, ו ריזוטו שעורה עם פטריות בר עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה, ואז מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים, כ -2 דקות.
מוסיפים את זרעי השעורה והשומר (אם משתמשים), 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים תוך ערבוב עד שהשעורה קלויה קלות, כ -4 דקות.
מוסיפים את הפטריות, הרוזמרין והיין ומבשלים תוך ערבוב עד שהפטריות רכות והיין נספג, כ -3 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה; מכסים, מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים עד שהשעורה רכה וכמעט כל הנוזלים נספגים, 8 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את החזיר, הפרמזן והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
למנה: קלוריות 498; שומן 16 גרם (רווי 9 גרם); כולסטרול 62 מ ג; נתרן 565 מ ג; פחמימות 64 גרם; סיבים 13 גרם; חלבון 18 גרם