קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים

ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס גבינת עיזים ריזוטו. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אורז arborio, יין, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו גבינת עיזים עם אספרגוס, ריזוטו דלעת וגבינת עיזים, ו ריזוטו גבינת עיזים מוקרם.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השרימפס, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שרק מבושל, על 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לצלחת כדי להתקרר. לכסות את המניה ולשמור אותו בקושי מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר בינוני, להמס את החמאה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את האורז ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהוא מצופה בשמן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף 1 כוס קטנה של המניה מבעבעת ומבשל, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא נספג. המשך להוסיף את המניה, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא רך אבל עדיין קצת מוצק וקטיפתי, על 25 דקות בסך הכל. מוסיפים את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בזיליקום, גבינת עיזים, פרמזן, זנגביל וגרידת לימון. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.