ריזלינג Gelée עם תותים לשמר
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: מוס כבד עוף עם ריזלינג-טימין Gelée, תותים - שרדונה ג'לי, ו לשמר תות.
הוראות
הפוך את gele בסיר קטן, לשלב את הריזלינג וסוכר ולהביא לרתיחה נמוכה מעל חום מתון, מתערבל בעדינות עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מפזרים את הג ' לטין על סירופ מקורר ולתת לרכך במשך 5 דקות. לחמם את הסירופ על חום מתון ומערבבים לפזר את הג ' לטין, על 1 דקה; תן מגניב מעט.
יוצקים את gele לתוך 4 כוסות יין. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
בקערה קטנה, מערבבים בעדינות את התותים עם הדבש, הסוכר, גרידת לימון וריזלינג.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
כפית את התות לשמר מעל gele ומגישים.
מרכיבים
1גבינת פרמזן מגוררת
ריזלינג יבש3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ריזלינג יבש1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
אבקת ג'לטין ללא טעם1גבינת פרמזן מגוררת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
גרידת לימון מגוררת דק1פיינט
תותים, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה