ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל
ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם הל טחון, סוכר superfine, ריזלינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם קרם הל, עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג, ו עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג.
הוראות
יוצקים את הריזלינג לתוך סיר בינוני לטאטא בסוכר עד שהוא מתמוסס.
מקלפים את האגסים, משאירים גזע שלם, אם קיים.
הסר את קצה הגבעול התחתון עם כדור מלון קטן, ולהמשיך לגרוף לתוך האגס כדי להסיר את הליבה.
מניחים את האגסים תקין בתערובת ריזלינג (ציד בלתי חוקי נוזלי) לאחר שהם קלופים cored כדי למנוע מהם discoloring. (חומציות היין שומרת אותם מבראונינג).
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות את האגסים.
כדי לשמור על אגסים שקועים בנוזל הלא חוקי, לחתוך מעגל נייר קלף בגודל של המחבת ולשכב על פני השטח של הנוזל.
מניחים צלחת קטנה על גבי הנייר כדי לוודא שהאגסים שקועים לחלוטין. מבשלים את האגסים על חום בינוני גבוה, רק עד הנוזל מגיע לרתיחה. הפחיתו את החום לנמוך וצדו את האגסים עד שהם פשוט רכים. האגסים צריכים להיות עדינים מספיק כדי לחדור עם סכין. זה לוקח בערך 20 עד 25 דקות עבור אגסים בינוניים בשלים, אבל זה יכול להשתנות בהתאם לגודל, מגוון בשלות של האגס.
הסר את המחבת מהחום וקרר את הפרי לחלוטין בנוזל הציד הלא חוקי. מקררים את הפרי בנוזל במיכל אטום עד שמוכנים לשרת. (הפרי יחזיק במשך 4 עד 5 ימים, ככל הפרי מאוחסן בנוזל הלא חוקי, פולר את הטעם).
יוצקים כמחצית הנוזל הלא חוקי למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה. המשך לבשל ולהפחית עד הנוזל מקבל syrupy ועל עקביות של דבש.
בינתיים, מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר והל עד קרם פשוט מחזיק פסגות רכות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
כדי לשרת, מניחים אגס בקערה או על צלחת.
טפטוף עם סירופ ריזלינג מופחת ומקשטים עם מנה של קצפת.