קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל

ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל
ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם הל טחון, סוכר superfine, ריזלינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם קרם הל, עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג, ו עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג.

הוראות

1
יוצקים את הריזלינג לתוך סיר בינוני לטאטא בסוכר עד שהוא מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
2
מקלפים את האגסים, משאירים גזע שלם, אם קיים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
הסר את קצה הגבעול התחתון עם כדור מלון קטן, ולהמשיך לגרוף לתוך האגס כדי להסיר את הליבה.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
4
מניחים את האגסים תקין בתערובת ריזלינג (ציד בלתי חוקי נוזלי) לאחר שהם קלופים cored כדי למנוע מהם discoloring. (חומציות היין שומרת אותם מבראונינג).
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
6
כדי לשמור על אגסים שקועים בנוזל הלא חוקי, לחתוך מעגל נייר קלף בגודל של המחבת ולשכב על פני השטח של הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מניחים צלחת קטנה על גבי הנייר כדי לוודא שהאגסים שקועים לחלוטין. מבשלים את האגסים על חום בינוני גבוה, רק עד הנוזל מגיע לרתיחה. הפחיתו את החום לנמוך וצדו את האגסים עד שהם פשוט רכים. האגסים צריכים להיות עדינים מספיק כדי לחדור עם סכין. זה לוקח בערך 20 עד 25 דקות עבור אגסים בינוניים בשלים, אבל זה יכול להשתנות בהתאם לגודל, מגוון בשלות של האגס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
הסר את המחבת מהחום וקרר את הפרי לחלוטין בנוזל הציד הלא חוקי. מקררים את הפרי בנוזל במיכל אטום עד שמוכנים לשרת. (הפרי יחזיק במשך 4 עד 5 ימים, ככל הפרי מאוחסן בנוזל הלא חוקי, פולר את הטעם).
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
יוצקים כמחצית הנוזל הלא חוקי למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה. המשך לבשל ולהפחית עד הנוזל מקבל syrupy ועל עקביות של דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
בינתיים, מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר והל עד קרם פשוט מחזיק פסגות רכות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
11
כדי לשרת, מניחים אגס בקערה או על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
12
טפטוף עם סירופ ריזלינג מופחת ומקשטים עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ריזלינגריזלינג
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר