רילטי סלמון
אם יש לך בסביבה 25 דקות כדי לבלות במטבח, rillettes סלמון יכול להיות נהדר ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 243 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פילה סלמון, עלה דפנה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. Rillettes סלמון רזה (ממרח סלמון aka), סלומון Rillettes, ו סלומון Rillettes דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את הסלמון וציד מרכיבים לתוך מחבת ופשוט לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה עדינה, ואז להנמיך ולצוד במשך 4 דקות. להפריש, את החום, עבור 5 דקות כדי להמשיך לבשל. הרם את הסלמון ופרוץ פתיתים גדולים עם מזלג. אפשר להתקרר.
Whizz הגבינה במעבד, ולאחר מכן להוסיף סלמון עלום ודופק עד מעורבב. אם אין לך מעבד, מועך את הדג עם מזלג ומערבבים לתוך הגבינה הריכה.
הוסף את גרידת לימון, מיץ ועונה לפי הטעם (אם משתמשים במעבד, לעשות את זה עם כף, כך התערובת לא מקבל overworked).
קח שני dessertspoons, רטוב עם מים, ואז לגרוף את כפית נדיבה של תערובת סלמון עם אחד. עכשיו להביא את הכף השנייה מעל ומתחת לתערובת, להעביר אותו מכף אחת לשנייה, הופך אותו כמו שאתה הולך. לעשות את זה כמה פעמים עד שיש לך חלק אפילו, בצורת ביצה. חזור עם שאר התערובת, לשים אותם על צלחת כאשר נעשה. לכסות בקלילות עם סרט נצמדות. צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 2 ימים קדימה. בינתיים, לערבב את החרדל ו frache קרם עם תיבול לעשות רוטב ולעשות את הלחם סודה, לראות קישור, נכון.
כדי לשרת, להניח פרוסת סלמון מעושן על 8 צלחות העליון עם rillettes. כפית את הרוטב בצד העליון עם כפית קטה ו sprig של שמיר.
מגישים עם לחם קלוי, פלחי לימון ועלי סלט לבושים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.