רימון פרסי-עוף אגוז
רימון פרסי-עוף אגוז דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, קורטוב של קינמון טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 33%. מתכונים דומים: עוף פרסי או ברווז ברוטב אגוז רימון (Fesenjan), תבשיל עוף פרסי עם רוטב אגוז ורימון, ו רימון פרסי-תבשיל כבש אגוז.
הוראות
מניחים אגוזי מלך במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק. תניח בצד.
מפזרים עוף עם 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חצי עוף למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד.
הסר מהמחבת. חזור על הליך עם עוף שנותר.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף 3/4 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/4 כפית פלפל, אגוזי מלך הקרקע, מרק, ואת שאר החומרים למעט כוסברה, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 1 1/2 כוסות (כ 15 דקות), ערבוב מדי פעם. להחזיר עוף למחבת; לכסות ומבשלים 10 דקות או עד מחומם היטב.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.