ריקוטן אפוי וריגטוני תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ריגטוני אפוי עם ריקוטן וכרוב ירוק, אפוי Rigatoni עם תרד, פרובולון, טורקיה, ו ארבע גבינות ממולאות ריגטוני אפוי ברוטב תרד אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לבשל rigatoni במשך 5 דקות בסיר של מים רותחים, מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים וזורקים עם 1 כף שמן זית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית ומוסיפים את השאלוט ושום. להזיע בצלצלי שום במשך כמה דקות עד שהתרכך אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיף את הקמח ומערבבים עד צורות משחה חלקה. בהדרגה להקציף ביין ולאחר מכן את החלב. להביא את התערובת לרתיחה, לטאטא כל הזמן ומבשלים עד מעובה, על 5 דקות. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
בואו להתקרר מעט.
4
העברת מקורר בכמל לקערת ערבוב גדולה ולהוסיף את התרד, ריקוטה, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
תרד
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
מערבבים בריגטוני ומעבירים לתבנית אפייה משומנת 9 by13 אינץ'. למעלה עם מוצרלה מגוררת. מכסים בחופשיות בנייר אלומיניום ואופים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תנור
6
הסר רדיד ואופים 20 דקות נוספות, או עד גבינה הוא השחמה קלות על גבי, המרכז הוא כבר לא נוזל, ואת הצדדים תוססים.