ריקוטה וארוגולה קיש
ריקוטן וארוגולה קיש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 286 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך גבינת ריקוטה חלב מלא, קרום עוגה, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: ריקוטן וארוגולה קיש, ריקוטה, לימון וארוגולה קיש, ו בייקון וארוגולה קיש.
הוראות
תנור חום עד 191°. להפוך את קרום העוגה לפי ההוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים כ 8 דקות או עד השחמה קלה מאוד.
בינתיים, בקערה בינונית, להכות ביצים, חצי וחצי, ריקוטה, מלח ופלפל עם מקצף או מזלג עד מעורבב היטב.
לסירוגין שכבת ארוגולה וגבינה במעטפת אפויה.
יוצקים תערובת ביצים על שכבות של ארוגולה וגבינה.
אופים 40 עד 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות לפני ההגשה.
חתוך לפרוסות. חנות מכוסה במקרר.