ריקוטה חלב הכבשים הקצפת של אנדרו קרמליני
ריקוטן חלב הכבשים הקצפת של אנדרו Carmellini הוא צמחוני משקאות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 91 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך עלי קורנית, אופציונלי: תאנים, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, העוף המטוגן של אנדרו כרמליני, ו גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את הריקוטה והחלב יחד עד שהתערובת קלה ורכה במערבל עמדה במהירות בינונית או בקערה עם מקציף.
מוסיפים את מלח השולחן ומערבבים היטב.
מניחים תערובת בקערה הגשה.
מפזרים את פלר דה סאל, פלפל, טימין, אורגנו. למעלה עם שמן זית, אשר יתיישב על ומסביב הגבינה.
מגישים עם לחם קלוי, העליון עם תאנים פרוסות או זיתים (או כמהין מגולח.)