ריקוטה טרייה וצנון קרוסטיני
ריקוטן טרי צנון Crostini עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, לחם טוסקני, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קרוסטיני עם ריקוטן טרי ורדיקיו צלוי, ריקוטה טרייה, דובדבן וגלידת לימון קרוסטיני, ו צנון ביצה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת עם גזה לחה ולהגדיר אותו על קערה גדולה. בסיר גדול, להביא את החלב לרתיחה עדינה.
מוסיפים 3 כפות של מיץ לימון ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב בעדינות, עד טופס גושים לעלות על פני השטח, על 3 דקות.
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות; את הגושים יהיה המשרד מעט.
באמצעות כף מחוררת עם חורים קטנים, בעדינות לגרוף את הקמטים לתוך המסננת; להשליך את הנוזל.
תן ריקוטה לנקז במשך 15 דקות, ואז בעדינות להרים את הגזה כדי להעיף את הגוש ולתת ניקוז במשך 15 דקות יותר.
מעבירים את הריקוטה לקערה ומתבלים במלח.
מחממים את המטגן. מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה ומברשים בשמן זית. לטגן את הלחם 8 אינץ ' מהחום במשך כ 4 דקות, הופך פעם אחת, עד זהב פריך.
בקערה, לטאטא את הנותרים 1 כף מיץ לימון עם 2 כפות שמן; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הצנון ואת ארוגולה וזורקים.
מורחים את הריקוטה בנדיבות על טוסטים העליון עם צנוניות וארוגולה.