קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ריקוטה עם קרוטונים וניל-סוכר ופירות יער

ריקוטה עם קרוטונים וניל-סוכר ופירות יער
ניתן להכין את המתכון ריקוטה עם קרוטונים וניל-סוכר ופירות יער בסביבות 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 769 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שעועית וניל, גרידת לימון, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סוכר חום צלוי-בננות וניל על גבי ריקוטה, סוכר חום צלוי-בננות וניל על גבי ריקוטה, ו ריקוטה ממותקת עם פירות יער.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס בקערה בינונית, זורקים יחד את קוביות הלחם והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מוסיפים את סוכר הווניל וזורקים עד שקוביות הלחם מצופות בסוכר. מסדרים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית מרופדת קלף ואופים עד להזהבה, בערך 8 עד 10 דקות. מגניב לחלוטין.;
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
בסיר קטן הביאו את מיץ התפוזים, מיץ הלימון והסוכר לרתיחה, על אש בינונית-נמוכה. מערבבים עד שהסוכר נמס, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
מוסיפים את האוכמניות והתותים ומבשלים עד שהפרי מתרכך, בערך 6 עד 8 דקות. מגניב את הסירופ לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
שלב את כל המרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מערבבים היטב.
7
להגשה: מחלקים את תערובת הריקוטה בין 4 קערות קינוח דקורטיביות. כף את סירופ הפירות מעל הריקוטה ומעליו את הקרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
מקשטים עם הנענע הפרוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מניחים את הסוכר בקערה של מעבד מזון. בעזרת סכין חיתוך פורסים את שעועית הווניל לשניים, לאורך, ומגרדים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
10
מוסיפים את זרעי הווניל לסוכר. דופק 10 עד 15 פעמים עד וניל וסוכר משולבים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
חותכים את תרמיל הווניל הריק לחתיכות בגודל 1 אינץ'ומניחים בצנצנת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
12
מוסיפים את סוכר הווניל לצנצנת ואוטמים. לנער את הצנצנת לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
סוכר אדום גססוכר אדום גס