רמפ של כבש, כליות, שאלות פירה & שעועית רחבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עכוז של כבש, כליות, פירה שאלוט & שעועית רחבה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 729 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שעועית רחבה כפולה, עלה דפנה, ידית של חמאה, וכליות כבש. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. נסו Crostini עם פירה אפונה, רקטה & שעועית רחבה, צלעות הכבש של רון סיגל עם מחית Sunchoke & Shallot Marmalade, ו קבב כבש ותפוחי אדמה עם שעועית רחבה מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי ביצוע שאלוט טהור. במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני ומערבבים בצלצלים ובמפרץ. מתבלים במלח ומורידים את החום. מכסים ומאפשרים להזיע ומבשלים בעדינות רבה במשך 40-50 דקות עד רך שקוף. הם צריכים ליצור הרבה מיצים.
יוצקים את השמנת הכפולה ומרתיחים במשך 1 דקות.
הסר מן החום ולהשתמש כף מחורץ לשים את שאלוט בבלנדר עם מספיק של הנוזל כדי לאפשר להם טהור.
הוסף עוד של הנוזל במידת הצורך, אבל אתה צריך להיות עקביות עבה. לדחוף דרך מסננת עבור תוצאה חלקה יותר ולהניח בצד.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
כדי לבשל את הטלה, מחממים את השמן במחבת חסינה לטמפרטורה גבוהה, מתבלים את הטלה בנדיבות בכל מקום ומניחים את צד השומן וצבע. הפוך אותו וצלה בתנור במשך 15-20 דקות תלוי איך אתה אוהב את זה מבושל.
כדי לבשל את הכליות, לחמם מחבת עם החמאה עד קצף בעדינות.
מוסיפים את הכליות המנוסות ומאפשרים צבע עבור 2-3 דקות בצד אחד מבלי לטלטל את המחבת. הפוך אותם ולהמשיך לבשל לעוד דקה בערך.
הסר, להטות אותם לתוך מסננת ולאפשר לנוח על קערה כדי לאפשר כל מיצים ורודים לנקז. שמור על הכליות במקום חם ולהשליך את המיצים הוורודים.
עבור שעועית רחבה, לעשות ויניגרט עם חומץ יין לבן ושמן זית, הוספת השום והפטרוזיליה. מערבבים יחד, מוסיפים את השעועית הרחבה, ואז להטות את כל מיצי בשר מן הטלה.
כדי לשרת, כפית כמה שאלוט טהור על צלחת, לחתוך את הטלה די עבה ולסדר על גבי, ואז למקם 2 חצאים כליות על גבי כבש. כף סביב כמה ויניגרט שעועית רחבה לשרת.