תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עכוז של כבש, כליות, פירה שאלוט & שעועית רחבה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 729 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שעועית רחבה כפולה, עלה דפנה, ידית של חמאה, וכליות כבש. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. נסו Crostini עם פירה אפונה, רקטה & שעועית רחבה, צלעות הכבש של רון סיגל עם מחית Sunchoke & Shallot Marmalade, ו קבב כבש ותפוחי אדמה עם שעועית רחבה מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התחל על ידי ביצוע שאלוט טהור. במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני ומערבבים בצלצלים ובמפרץ. מתבלים במלח ומורידים את החום. מכסים ומאפשרים להזיע ומבשלים בעדינות רבה במשך 40-50 דקות עד רך שקוף. הם צריכים ליצור הרבה מיצים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את השמנת הכפולה ומרתיחים במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפול
3
הסר מן החום ולהשתמש כף מחורץ לשים את שאלוט בבלנדר עם מספיק של הנוזל כדי לאפשר להם טהור.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הוסף עוד של הנוזל במידת הצורך, אבל אתה צריך להיות עקביות עבה. לדחוף דרך מסננת עבור תוצאה חלקה יותר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי לבשל את הטלה, מחממים את השמן במחבת חסינה לטמפרטורה גבוהה, מתבלים את הטלה בנדיבות בכל מקום ומניחים את צד השומן וצבע. הפוך אותו וצלה בתנור במשך 15-20 דקות תלוי איך אתה אוהב את זה מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר והנח אותו במקום חם.
8
כדי לבשל את הכליות, לחמם מחבת עם החמאה עד קצף בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הכליות המנוסות ומאפשרים צבע עבור 2-3 דקות בצד אחד מבלי לטלטל את המחבת. הפוך אותם ולהמשיך לבשל לעוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר, להטות אותם לתוך מסננת ולאפשר לנוח על קערה כדי לאפשר כל מיצים ורודים לנקז. שמור על הכליות במקום חם ולהשליך את המיצים הוורודים.
עבור שעועית רחבה, לעשות ויניגרט עם חומץ יין לבן ושמן זית, הוספת השום והפטרוזיליה. מערבבים יחד, מוסיפים את השעועית הרחבה, ואז להטות את כל מיצי בשר מן הטלה.