רמקינס של גבינה ובלקברי
גבינה ובלקברי Ramekins עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. אם יש לך עלי בזיליקום, קצפת, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ירקות Ramekins, ו טאקו Ramekins.
הוראות
עם כפית, שאלוט חבורה, שום, טימין; להוסיף שמן וחומץ. להפריש 20 דקות או עד 4 שעות.
פרוס באגט 1/4 אינץ 'עבה באלכסון חדה כדי להפוך חתיכות 3 עד 6 אינץ' ארוך. המילואים מסתיימים לשימוש נוסף. טוסט עד הזהב; להפריש.
מערבבים גבינת עיזים, פרמזן, ביצה, ושמנת. מערבבים בזיליקום, עירית, רוזמרין, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחלקים פירות יער בין 4 רדוד ramekins (כל אחד על 6 עוז.). מכסים פירות בתערובת גבינה. הגדר ramekins על תבנית אפייה.
שים אגוזים במחבת פאי 9 אינץ'.
מניחים ramekins ואגוזים בתנור 350.
אופים אגוזים עד הזהב, על 10 דקות, ותערובת גבינה עד שנקבע כאשר מזועזע, על 15 דקות.
בינתיים, יוצקים את תערובת השמן דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה, לחיצה על ארומטיקה. להשליך שאריות. לתערובת שמן, מוסיפים סלט ירקות, ומערבבים. סלט תל על 4 צלחות ארוחת ערב. הגדר ramekins לצד ומפזרים גבינה וסלט עם אגוזים.
מגישים עם פרוסות באגט. מתבלים במלח ופלפל.