רסס שוקולד וטורט כמהין
רסס שוקולד & טורט כמהין נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חמאה, גלגלית זהב סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. טורט כמהין שוקולד, טורט שוקולד טראפל דקדנטי, ו טורט שוקולד-כמהין של ג'ון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את התנור ל 170C / מאוורר 150c / גז
חמאה קו הבסיס של בדיל springform 20cm. עבור הטורט, לשבור את השוקולד לתוך קערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, ולהוסיף את החמאה.
חום עד נמס, מאשר לקחת את החום ומערבבים עד חלקה. מגניב במשך כ 5 דקות.
מערבבים בחלמונים ושקדים טחונים.
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז להתחיל להוסיף את הסוכר, כפית בכל פעם, עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כפית או שתיים של החלבונים ביצה לתוך תערובת השוקולד כדי slacken אותו, ואז בזהירות לקפל את השאר.
כפית את התערובת לתוך פח מוכן ואופים במשך 30-35 דקות עד עלה ופשוט המשרד. מגניב בתוך הפח לפני היציאה אל תדאג אם זה סדקים ושוקע קצת. לקלף את הנייר בטנה.
לגנאש, שים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מחממים את השמנת עד ממש מתחת לנקודת הרתיחה, ואז שופכים על השוקולד, ערבוב. כאשר השוקולד נמס, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהתערובת מבריקה וחלקה. מגניב במקצת.
חותכים את העוגה לשניים וכריך יחד עם שליש ganache. השתמש בשאר כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
כדי לקשט, להמיס את החלב והשוקולדים הלבנים בנפרד, או בקערה קטנה על מחבת של מים רותחים או על בינוני במיקרוגל ב 30 שניות התפרצויות.
טפטוף לסירוגין על גבי הטורט. הטורט ישמור במיכל אטום במקרר עד שבוע אחד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "