קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

רסס שוקולד וטורט כמהין

רסס שוקולד וטורט כמהין
רסס שוקולד & טורט כמהין נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חמאה, גלגלית זהב סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. טורט כמהין שוקולד, טורט שוקולד טראפל דקדנטי, ו טורט שוקולד-כמהין של ג'ון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 170C / מאוורר 150c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה קו הבסיס של בדיל springform 20cm. עבור הטורט, לשבור את השוקולד לתוך קערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, ולהוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חום עד נמס, מאשר לקחת את החום ומערבבים עד חלקה. מגניב במשך כ 5 דקות.
4
מערבבים בחלמונים ושקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז להתחיל להוסיף את הסוכר, כפית בכל פעם, עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כפית או שתיים של החלבונים ביצה לתוך תערובת השוקולד כדי slacken אותו, ואז בזהירות לקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
כפית את התערובת לתוך פח מוכן ואופים במשך 30-35 דקות עד עלה ופשוט המשרד. מגניב בתוך הפח לפני היציאה אל תדאג אם זה סדקים ושוקע קצת. לקלף את הנייר בטנה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לגנאש, שים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מחממים את השמנת עד ממש מתחת לנקודת הרתיחה, ואז שופכים על השוקולד, ערבוב. כאשר השוקולד נמס, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהתערובת מבריקה וחלקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
חותכים את העוגה לשניים וכריך יחד עם שליש ganache. השתמש בשאר כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
10
כדי לקשט, להמיס את החלב והשוקולדים הלבנים בנפרד, או בקערה קטנה על מחבת של מים רותחים או על בינוני במיקרוגל ב 30 שניות התפרצויות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
טפטוף לסירוגין על גבי הטורט. הטורט ישמור במיכל אטום במקרר עד שבוע אחד.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "