קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

רסס שוקולד וטורט כמהין

רסס שוקולד וטורט כמהין
רסס שוקולד & טורט כמהין נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חמאה, גלגלית זהב סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. טורט כמהין שוקולד, טורט שוקולד טראפל דקדנטי, ו טורט שוקולד-כמהין של ג'ון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 170C / מאוורר 150c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חמאה קו הבסיס של בדיל springform 20cm. עבור הטורט, לשבור את השוקולד לתוך קערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, ולהוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
חום עד נמס, מאשר לקחת את החום ומערבבים עד חלקה. מגניב במשך כ 5 דקות.
4
מערבבים בחלמונים ושקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז להתחיל להוסיף את הסוכר, כפית בכל פעם, עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כפית או שתיים של החלבונים ביצה לתוך תערובת השוקולד כדי slacken אותו, ואז בזהירות לקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
כפית את התערובת לתוך פח מוכן ואופים במשך 30-35 דקות עד עלה ופשוט המשרד. מגניב בתוך הפח לפני היציאה אל תדאג אם זה סדקים ושוקע קצת. לקלף את הנייר בטנה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
לגנאש, שים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מחממים את השמנת עד ממש מתחת לנקודת הרתיחה, ואז שופכים על השוקולד, ערבוב. כאשר השוקולד נמס, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהתערובת מבריקה וחלקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
9
חותכים את העוגה לשניים וכריך יחד עם שליש ganache. השתמש בשאר כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
10
כדי לקשט, להמיס את החלב והשוקולדים הלבנים בנפרד, או בקערה קטנה על מחבת של מים רותחים או על בינוני במיקרוגל ב 30 שניות התפרצויות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
טפטוף לסירוגין על גבי הטורט. הטורט ישמור במיכל אטום במקרר עד שבוע אחד.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "