רעיון לבראנץ', בדרך שלי
אם יש לכם קוביות קישואים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה שנחשפה, במחבת sauté, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הבראנץ ' של וי-דיי, BLT בראנץ פאי, ו עוגת בראנץ' (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 עבור כל אחד. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה חשופה, עבור 30 עד 35 mns 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' במחבת סאוטה, מחממים שמן זית ומבשלים את הבצלים עבור 2 עד 3 mns. לאחר מכן להוסיף את השום ולהמשיך לבשל עבור 2 mns 1 עבור כל אחד. מניחים את הפלפלים מתחת לגריל עבור 3 mns, הופכים אותם באופן קבוע, כך שתוכל להסיר את העורות (אם אתה לא אוהב את זה) 1 2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים כדי להכין את הירקות, להתחיל על ידי חיתוך בצל ושום דק 1 עבור כל אחד. מוסיפים את רסק העגבניות והסוכר ומבשלים 3 mns 1 עבור כל אחד. מרתיחים את העגבניות עבור 1 mn, לשטוף אותם מתחת למים קרים ולהסיר את העור. קוביית אותם 1 עבור כל אחד. קוביות הקישואים 1 עבור כל אחד. להוסיף קישואים חתוכים לקוביות ומבשלים 5 עד 6 mns לפני הוספת פלפל לקוביות. מערבבים ומבשלים עבור 4 mns לפני הוספת עגבניות קצוצות וענפים של טימין 1 קטן אם לא עשית זאת, התחל על ידי precooking קרום העוגה שלך בתבניות, עבור 25 או 30 mns ב 350 F