רפרפת אורז משמשים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 53 סנט למנה . מנה אחת מכילה 316 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רפרפת אורז אפויה , פשטידת רפרפת תפוחים עם קרום שיבולת שועל , וקרם קרמל אפוי .
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים אורז לפי הוראות האריזה. מערבבים חלב, סוכר ומלח; להביא לרתיחה. מנמיכים את החום לנמוך. מערבבים 1/2 כוס לביצים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים במשך 15 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות או מצפה את גב כף מתכת (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
קטעי תפוז מנדרינה עם סירופ
שמן לטיגון, רצוי קנולה
2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים
לרוטב, מסננים את סירופ המשמשים לסיר קטן. קוצצים משמשים; להוסיף לסירופ. מערבבים פנימה את שאר מרכיבי הרוטב; להביא לרתיחה. מרתיחים 2 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
גלידת וניל או אפרסק
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים