רפרפת אורז משמשים
רפרפת אורז משמשים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 53 סנט למנה . מנה אחת מכילה 316 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רפרפת אורז אפויה , פשטידת רפרפת תפוחים עם קרום שיבולת שועל , וקרם קרמל אפוי .
הוראות
בסיר גדול מבשלים אורז לפי הוראות האריזה. מערבבים חלב, סוכר ומלח; להביא לרתיחה. מנמיכים את החום לנמוך. מערבבים 1/2 כוס לביצים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים במשך 15 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות או מצפה את גב כף מתכת (לא להרתיח).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמציות וקינמון.
לרוטב, מסננים את סירופ המשמשים לסיר קטן. קוצצים משמשים; להוסיף לסירופ. מערבבים פנימה את שאר מרכיבי הרוטב; להביא לרתיחה. מרתיחים 2 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מגישים רוטב ורפרפת חמימה או קרה.