רפרפת קפוצ'ינו
רפרפת קפוצ'ינו ואינו מכיל גלוטן, וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 244 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, גרגרי קפה נמס, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו תערובת קפוצ'ינו, קפוצ'ינו, ו עוגת קפוצ'ינו (מתכונים דומים).
הוראות
מקום 6 (6 עוז.) כוסות פודינג או ramekins במחבת אפייה 13-by-9 אינץ'.
בסיר בינוני, חלב דל, קרם וקינמון מקל על חום בינוני.
להקציף בגרגרי קפה נמס. בקערה בינונית, לשלב ביצים, חלמונים וסוכר, לטאטא עד מבעבע, על 1 דקה. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת חמה ווניל. מצקת פודינג לכוסות, משליכה מקל קינמון.
יוצקים מים חמים סביב כוסות רפרפת לבוא באמצע הצדדים.
אופים עד פודינג מוגדר אבל jiggly במרכז, כ -30 דקות.
בואו פודינג להתקרר באמבט מים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להעביר אותם בזהירות מתלה ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר, על 40 דקות. מקררים פודינג עד קר, על 3 שעות.
מקשטים עם קצפת וקינמון, אם תרצה.