רפש פאדג'
רפש פאדג'הוא קינוח שמגיש 6. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך אפיית קקאו, חלב, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רפש כתום, רפש פירותי, ו רפש קפוא.
הוראות
בסיר שלבו סוכר וקקאו. מערבבים בהדרגה 2-2 / 3 כוסות חלב; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר.
יוצקים לתבנית רדודה או מגשי קוביות קרח. מכסים ומקפיאים למשך 6 שעות או למשך הלילה.
שוברים תערובת קפואה לגושים; מניחים בבלנדר או במעבד מזון.
מוסיפים את החלב שנותר; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק ועכור.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לרפש. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.