רצועות דגים מטוגנות מחבת פאנקו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו רצועות דגים מטוגנות, פנקו-תנור מצופה-דג" מטוגן", ו רצועות עוף פאנקו אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; מפזרים באופן שווה על דגים.
מניחים חלב חמאה בצלחת רדודה.
שים את פאנקו בעוד מנה רדודה. עבודה עם 1 חתיכת דגים בכל פעם, לטבול דגים לתוך חלב חמאה, לדלות ב panko.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי שמן למחבת; מוסיפים חצי דגים. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ודגים.
מגישים עם: שעועית ירוקה Dijon
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.