רצועות עוף באפלו אפויות עם מטבל גבינה כחול
רצועות עוף באפלו אפויות עם מטבל גבינה כחול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם גבינה, רוטב ווסטרשייר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקרקרים ריץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו רצועות עוף באפלו עם מטבל גבינה כחול, רצועות עוף באפלו עם סלט גבינה כחולה, ו עוף באפלו וסלט טבעות בצל אפוי ופריך עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל חזה עוף לתוך 4 רצועות, לאורכו, ומניחים בקערה גדולה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד 1 1/2 כוסות חלב חמאה ורוטב חם עד מעורבב.
יוצקים מעל עוף; לערבב עד העוף מצופה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
הפוך מטבל: בקערה בינונית, לשלב שמנת חמוצה, 1/2 כוס חלב, גבינה כחולה, חומץ ורוטב ווסטרשייר.
להקציף לערבב היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסים ומקררים.
מחממים תנור ל 177°. Mist 2 גיליונות אפייה גדולים עם ספריי בישול. במעבד מזון, קרקרים דופק עד כתוש.
הוסף תערובת תיבול ודופק לשלב.
מורחים תערובת קרקר על מגש גדול.
הסר עוף מן המרינדה בזהירות לדלות כל רצועה בתערובת קרקר.
במחבת גדולה, כף חמה 2. שמן על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים חצי עוף ומבשלים, מסתובבים, עד חום ופריך מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות.
מניחים על תבנית אפייה. חזור עם שאריות שמן ועוף.
מניחים סדינים אפייה בתנור ואופים עד העוף מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מגישים עוף חם עם סלרי ומטבל גבינה כחול.