רצועות עוף שומשום
רצועות עוף שומשום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. אם יש לכם שום, רוטב ווסטרשייר, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: רצועות עוף שומשום, רצועות עוף שומשום, ו רצועות עוף שומשום פקאן.
הוראות
גריז קל 15 על ידי 10 אינץ מחבת רול ג ' לי.
חותכים לרוחב עוף לרצועות 1/2 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב שמנת חמוצה, מיץ לימון, מלח סלרי, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל, ושום.
הוסף עוף לתערובת, מעיל היטב, וכיסוי. מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב פירורי לחם וזרעי שומשום.
הסר רצועות עוף מתערובת שמנת חמוצה.
רול בתערובת פירור, ציפוי שווה. סדר בשכבה אחת במחבת מוכנה. חמאת כפיות באופן שווה על פני עוף.
אופים במשך 18 עד 25 דקות או עד שהעוף הוא רך וזהוב חום.