רצועת גב צבי בגריל
בשר צבי בגריל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1383 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך סיידר תפוחים, מלכודת צבי, רוטב ברביקיו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. . נסו מלכודת כבש מרוקאית, פאן צרוב Elk Backstrap מתכון, ו פילה כבש מרוקאי (Backstrap) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכות של בשר צבי לתבנית אפייה רדודה, ושופכים סיידר תפוחים מספיק כדי לכסות אותם. כיסוי, ומקרר במשך 2 שעות.
הסר, ו לטפוח יבש. השליכו את סיידר התפוחים, והחזירו את בשר הצבי לצלחת.
יוצקים רוטב ברביקיו על החתיכות, מכסים, ומקררים במשך 2 עד 3 שעות נוספות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה. פחם הוא הטוב ביותר, אבל אם אתה חייב, להשתמש בגז.
הסר בשר מהמקרר, והנח לעמוד במשך 30 דקות, או עד שכבר לא יתקרר. לעטוף כל נתח של בשר צבי בחתיכת בייקון, ולאבטח עם קיסמים.
מברישים את הסורג עם שמן זית כאשר חם, ומניחים חתיכות בשר צבי על הגריל כך שהם לא נוגעים. הבייקון יעלה כמה להבות, אז תהיו מוכנים. גריל, מפנה מדי פעם, עד בייקון הופך שרוף מעט, 15 עד 20 דקות. כמה שיותר לאט, יותר טוב. לחפור ב, ולהתכונן רוצה יותר!