רצועת סטייקים עם צ'יפוטלה-זיגוג אפרסק
רצועת סטייקים עם זיגוג צ'יפוטלה-אפרסק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם כמון טחון, כוסברה, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: רצועת סטייקים עם צ'יפוטלה-זיגוג אפרסק, הפשטו סטייקים עם רוטב צ'יפוטלה דובדבן, ו רצועת סטייקים עם מנגו-אפרסק סלסה.
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. בסיר 1 ליטר, שימורי חום, מיץ ליים, צ ' ילה ורוטב adobo על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהריבות נמסות. מערבבים כוסברה קצוצה; להפריש.
מפזרים כל סטייק בקר עם תערובת שום פלפל, כמון ומלח. כיסוי ובשר בקר על אש בינונית 15 עד 18 דקות עבור doneness בינוני, מפנה פעם או פעמיים צחצוח העליון של בשר בקר עם תערובת משמר במהלך 2 הדקות האחרונות של צלייה.
מוסיפים חצאי אפרסק לגריל במשך 2 עד 3 דקות האחרונות של צלייה רק עד מחומם.
מחממים את כל הנותרים משמר תערובת רותחים; להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מגישים עם בשר בקר ואפרסקים.