רציני אוכל ' בייקון Banh Mi
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רציני אוכל' בייקון Banh Mi. מנה אחת מכילה 1056 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-141 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בייקון, חומץ, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב דגים תאילנדי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות עם רוטב אניס כוכב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. נסו קרמל וייטנאמי Braised חזיר בטן Banh Mi-Nail Shop אוכל # 4, ביצת עין וייטנאמית מטוגנת Banh Mi מתכון (banh Mi Trung Op La) -", ו עוף ברביקיו, תפוח, בייקון, קסדיות צ'דר - איווה ילדה אוכלת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הגזר, דייקון, 1/4 כוס סוכר, ו 1 כף מלח בקערת ערבוב בינונית. באמצעות הידיים, לעסות את המלח והסוכר לתוך הירקות עד שהם מתחילים לרכך ולהפיץ נוזל. מניחים את הקערה בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות, ואז מנקזים את הירקות. בינתיים, לשלב את החומץ, 1/2 כוס סוכר, ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה או מיכל טאפרוור ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
יוצקים את תערובת החומץ על הירקות סחוטים, ומקררים עד מוכן לשימוש, לפחות 1 שעה. (הירקות צריכים להימשך לפחות 10 ימים, והוא ישתפר עם הזמן.)
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי, וחמם מראש את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהפיץ את הבייקון על זה.
אופים את הבייקון עד פריך, כ 15 דקות, ואז לנקז על צלחת מרופדת בשתי שכבות של מגבות נייר.
הסר את נייר הכסף מסדין האפייה וזרוק אותו, ואז למקם את ארבע בגטים על תבנית אפייה ריקה עכשיו. טוסט במשך 3 דקות עד החיצוני הוא פריך. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את רוטב הדגים, רוטב תיבול מאגי, רוטב סויה, ואת 2 כפיות סוכר הנותרים.
עם סכין לחם, לחתוך את baguettes לאורך, עוזב ציר כדי לשמור על שני החצאים מחוברים.
מורחים 1 כף מיונז באופן שווה בתוך כל באגט. ממלאים את הבגטים בארבעה פרוסות בייקון, רבע כוס ירקות כבושים, שתי רצועות מלפפון, כמה פרוסות חלפיניו, וארבעה עלי כוסברה.
טפטוף עם תערובת רוטב דגים ומתבלים במלח ופלפל. סגור את הכריכים ומגיש.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.