קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רק עוד פאי הודו

רק עוד פאי הודו
רק עוד פאי הודו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 514 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מאפה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). גלגלו את קרום הפאי, ורפדו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בקרום 1. הניחו בצד את הקרום השני.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית, ומבשלים את הבצל, תוך ערבוב מדי פעם, עד לשקיפות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הטימין, האורגנו, המלח והפלפל השחור, ואז מוסיפים את הירקות המעורבים ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירקות מעורביםירקות מעורבים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את תערובת הירקות לתוך צלחת עוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
בסיר על אש בינונית מקציפים יחד את השמנת, החלב ועמילן התירס עד לקבלת תערובת חלקה ואז מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים את תערובת השמנת עד להסמכה, בערך 1 דקה; יוצקים את הרוטב על הירקות בצלחת הפאי. מסדרים את בשר ההודו מעל הרוטב והירקות, ואז מעל הפשטידה את הקרום השמור. כווץ את שני הקרום יחד סביב קצה צלחת הפאי בעזרת מזלג, ותקע כמה חורים בחלק העליון של הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מורחים חמאה על הקרום העליון. מכסים את הפשטידה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות; מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים עוד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מוציאים את נייר הכסף מהעוגה כ -20 דקות לפני סיום זמן האפייה כדי לתת לקרום להשחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
תנו לעמוד כ -10 דקות לפני ההגשה.