קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רק עוד פאי הודו

רק עוד פאי הודו
רק עוד פאי הודו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 514 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מאפה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). גלגלו את קרום הפאי, ורפדו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בקרום 1. הניחו בצד את הקרום השני.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית, ומבשלים את הבצל, תוך ערבוב מדי פעם, עד לשקיפות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הטימין, האורגנו, המלח והפלפל השחור, ואז מוסיפים את הירקות המעורבים ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ירקות מעורביםירקות מעורבים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את תערובת הירקות לתוך צלחת עוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
בסיר על אש בינונית מקציפים יחד את השמנת, החלב ועמילן התירס עד לקבלת תערובת חלקה ואז מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים את תערובת השמנת עד להסמכה, בערך 1 דקה; יוצקים את הרוטב על הירקות בצלחת הפאי. מסדרים את בשר ההודו מעל הרוטב והירקות, ואז מעל הפשטידה את הקרום השמור. כווץ את שני הקרום יחד סביב קצה צלחת הפאי בעזרת מזלג, ותקע כמה חורים בחלק העליון של הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מורחים חמאה על הקרום העליון. מכסים את הפשטידה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות; מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים עוד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים את נייר הכסף מהעוגה כ -20 דקות לפני סיום זמן האפייה כדי לתת לקרום להשחים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
תנו לעמוד כ -10 דקות לפני ההגשה.