רק עוד פאי הודו
רק עוד פאי הודו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 514 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מאפה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). גלגלו את קרום הפאי, ורפדו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בקרום 1. הניחו בצד את הקרום השני.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית, ומבשלים את הבצל, תוך ערבוב מדי פעם, עד לשקיפות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הטימין, האורגנו, המלח והפלפל השחור, ואז מוסיפים את הירקות המעורבים ומשלבים.
מניחים את תערובת הירקות לתוך צלחת עוגה מוכן.
בסיר על אש בינונית מקציפים יחד את השמנת, החלב ועמילן התירס עד לקבלת תערובת חלקה ואז מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים את תערובת השמנת עד להסמכה, בערך 1 דקה; יוצקים את הרוטב על הירקות בצלחת הפאי. מסדרים את בשר ההודו מעל הרוטב והירקות, ואז מעל הפשטידה את הקרום השמור. כווץ את שני הקרום יחד סביב קצה צלחת הפאי בעזרת מזלג, ותקע כמה חורים בחלק העליון של הפשטידה.
מורחים חמאה על הקרום העליון. מכסים את הפשטידה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות; מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים עוד 50 דקות.
מוציאים את נייר הכסף מהעוגה כ -20 דקות לפני סיום זמן האפייה כדי לתת לקרום להשחים.
תנו לעמוד כ -10 דקות לפני ההגשה.