"רתיחה נמוכה סביב השולחן הדרומי,
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם בירה, שרימפס, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: רתיחה נמוכה בקערה, לא להרתיח לזניה ללא בשר ... על השולחן בקצת יותר משעה, ו סלט כרוב חריף מסביב לשולחן הדרומי.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים 5 ליטרים מים 12 ליטר. מלאי מכוסה. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה ונקניק; מכסים ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים תירס; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים שרימפס וסרטנים; מכסים ומבשלים 2 דקות.
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
מגישים עם רוטב קוקטייל, רוטב טרטר, ורוטב חריף.