קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שאור-שכבת דלעת

שאור-שכבת דלעת
צריך מנה צמחונית בצד? שאור-שכבת דלעת יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, דלעת, לחם שאור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: שכבה פטריות תרד & שאור, שכבות שאור עם עגבניות וירקות, ו לחמניות שיפון חמוץ דלעת.

הוראות

1
מסדרים 2 פרוסות לחם בשכבה אחת בצלחת סופל 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
מפזרים 1/2 כוס גבינה, שליש בצל, שליש צ ' ילי. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים את החלב ואת 6 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצים) בבלנדר, ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים מעל שכבות לחם. מכסים בניילון נצמד, ומקררים 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לחשוף; מפזרים שכבות עם זרעי דלעת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
7
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 5 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.