שאלות טאטין
שאלות טאטין דורשת בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 899 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 163 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שאלוט, סוכר דמררה, חומץ בלסמי, עלה טימין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: שאלות טארט טאטין עם גבינת עיזים, שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט, ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
יוצקים מים רותחים על בצלצלים ומשאירים אותם עד שהמים מתקררים. (זה עושה את זה קל יותר להחליק את העורות.) לקלף ולחצות את שאלוט, ולאחר מכן להפריש.
שים את הסוכר במחבת 23cm avenproof וחום עד שהוא מתמוסס ויש לך קרמל דביק.
מוסיפים את החמאה, הקורנית ואת התזה של חומץ בלסמי או פלפל שחור סדוק לטפל כפי שהוא יירק.
הסר את המחבת מהחום והניח את כל הצליצלים לתוך המחבת, לחתוך בצד למטה. על משטח מקומח קלות, לרדד את המאפה לחתוך 2 ס " מ עגול גדול יותר מאשר המחבת. עטפו את המאפה בצלצלים ודחפו את הקצוות, כך שהוא יחבק את השאלוט.
מניחים את המחבת בתנור ומבשלים 25-30 דקות עד המאפה מנופח וזהב. השאר לנוח 1 דקות, ואז להפוך את הטארט על צלחת.
מגישים עם סלט פאנצ ' י של גבינת רוקט ועזים.