קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

שאלות טארט טאטין

שאלות טארט טאטין
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. שאלות טארט טאטין עם גבינת עיזים, טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), ו טארט טאטן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את שאלוט בקערה גדולה ויוצקים מעל מים רותחים כדי לכסות. השאר עבור 5 דקות, ולאחר מכן לנקז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים את שאלוט במחצית (חלקם באופן טבעי לשבור לשני חלקים).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3
מחממים את השמן והחמאה במחבת, מוסיפים את השאלוט ומטגנים בעדינות במשך 10 דקות, עד שהם מתרככים ושחמים קלות. מערבבים בחומץ, קורנית ומים 1 כף, ואז לבשל במשך 5 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום וקצה לתוך עוגה רדודה שאינו מקל או פח עוגה, על פני 20 ס " מ. השאר לקרר.
5
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חותכים את הבצק לשניים.
7
מרדדים כל חתיכה על 5 ס " מ גדול יותר מהחלק העליון של פח העוגה. שים חתיכת מאפה אחת על השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
מפזרים באופן שווה עם גבינה לכסות עם החלק השני. לקצץ את הקצוות של המאפה קצת יותר גדול מאשר הפח, ולאחר מכן לתחוב את הקצוות של המאפה במורד הצדדים של הפח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
9
אופים במשך 25-30 דקות, עד מאפה הוא פריך וזהב. השאירו להתקרר בדיל במשך 5 דקות, להפוך על צלחת שטוחה, לחתוך טריזים לשרת חם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט טאטן עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "