שאלות טארט טאטין
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. שאלות טארט טאטין עם גבינת עיזים, טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), ו טארט טאטן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את שאלוט בקערה גדולה ויוצקים מעל מים רותחים כדי לכסות. השאר עבור 5 דקות, ולאחר מכן לנקז לקלף.
חותכים את שאלוט במחצית (חלקם באופן טבעי לשבור לשני חלקים).
מחממים את השמן והחמאה במחבת, מוסיפים את השאלוט ומטגנים בעדינות במשך 10 דקות, עד שהם מתרככים ושחמים קלות. מערבבים בחומץ, קורנית ומים 1 כף, ואז לבשל במשך 5 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום וקצה לתוך עוגה רדודה שאינו מקל או פח עוגה, על פני 20 ס " מ. השאר לקרר.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרדדים כל חתיכה על 5 ס " מ גדול יותר מהחלק העליון של פח העוגה. שים חתיכת מאפה אחת על השאלוט.
מפזרים באופן שווה עם גבינה לכסות עם החלק השני. לקצץ את הקצוות של המאפה קצת יותר גדול מאשר הפח, ולאחר מכן לתחוב את הקצוות של המאפה במורד הצדדים של הפח.
אופים במשך 25-30 דקות, עד מאפה הוא פריך וזהב. השאירו להתקרר בדיל במשך 5 דקות, להפוך על צלחת שטוחה, לחתוך טריזים לשרת חם.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט טאטן עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "