שדים רכובים על סוסים
. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. מתכונים דומים: שדים רכובים על סוסים, שדים רכובים על סוסים, ו שדים רכובים על סוסים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משרים את הקיסמים בקערת מים. משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה, מערבבים יחד את רוטב הסויה וג ' ינג ' ר טחון.
מניחים את הסוכר החום לתוך קערה רדודה.
מורחים לפתוח תאריך מגולען, ואז למלא אותו עם שקדים מעושנים. לעטוף את התאריך עם חצי פרוסת בייקון, לאבטח אותו עם קיסם, לטבול את הצרור בתערובת רוטב סויה, ולאחר מכן לטבול אותו לתוך סוכר חום.
מניחים את התאריכים עטופים לתוך צלחת אפייה מוכנה. אם תרצה, מפזרים קצת יותר סוכר חום על החבילות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הבייקון הוא חום ופריך, 15 עד 25 דקות. אפשר להתקרר כ -15 דקות לפני ההגשה; לשרת חם או בטמפרטורת החדר.