אם יש לכם מירין, חתיכת ג'ינג'ר, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו ראמן Shoyu, ראמן Shoyu, ו ראמן Shoyu (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום אחד קדימה
2
הכן כתף חזיר כתףבשר חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כתף חזיר
3
להפשיל ולקשור עם חוט מטבח במרווחים של 2". (זה עוזר לשמור על הבשר שלם בזמן הבישול ועושה לפרוסות עגולות, קומפקטיות.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
4
לבשל כתף חזיר ולעשות מלאי
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
שמן חום בסיר כבד גדול (לפחות 8 ליטרים) מעל בינוני-גבוהה. לבשל כתף חזיר, מפנה, עד חום בכל רחבי, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
7
הסר kombu מ dashi; להיפטר.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.
Kombu
8
הוסף כמה שיותר kombu dashi כפי שיתאים בסיר פעם הנוזל רותח (שמורת הנותרים dashi). מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ברפרוף את פני השטח מדי פעם והוספת dashi הנותרים כמו מפחית נוזלי, עד כתף חזיר הוא במכרז המניה צמצמה כ 2 ליטרים, 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Kombu
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
כתף חזיר צונן ומניה
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
10
הסר כתף חזיר ממלאי ולתת מגניב. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת עד מוכן לשימוש. (חזיר מצמרר יעשה בשר קל יותר לחתוך.) מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול אחר או קערה גדולה או מיכל; מוצקים להשליך (כולל צלעות ועוף). כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
יומיים קדימה.
12
הפוך KOMBU DASHI ואת המורכבות של tarethe המניה מגיע משני אלמנטים: kombu dashi (מרק) ו טרה (תערובת סויה).* עבור dashi, לשלב קומבו ו 4 ליטרים מים קרים בקערה גדולה. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות ועד 12 שעות. עבור טרה, לשלב רוטב סויה, סאקה, ומירין בקערה קטנה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Kombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
יום של
14
מבשלים EGGSBring סיר בינוני של מים לרתיחה. בזהירות להוסיף ביצים אחד בכל פעם ומרתיחים בעדינות במשך 7 דקות. חלמונים צריכים להיות צהובים מבריקים וכמעט ריבה; ביצה לבן צריך להיות מוגדר רק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
מסננים ביצים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל; בואו להתקרר. פיל; להפריש. (ביצים ניתן לבשל 1 יום קדימה. שמור unpeeledeggs מכוסה במים קרים. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מניחים ערימה קטנה של בצל ירוק פרוס ליד ביצה. טאק חצי גיליון של נורים בין צד של קערה ואטריות אז זה פשוט בולט החוצה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
נורים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
26
מגישים ראמן עם שמן צ ' ילי, שמן שומשום, ו shichimi togarashi.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi Togarashi
כוס אדמה קפוא, מופשר
שמן צ ' ילי
אטריות ראמן
1
* קומבו, הידוע גם כאצות מיובשות, מביא את מייג ' ור אומאמי. טרה (מבוטא ta-REH) הוא כמו המרכיב הסודי של ראמן, נותן את המניה ביותר של הטעם שלה. רוב החנויות קרובות לשמור על המתכון שלהם. שלנו משתמש ברוטב סויה, סאקה, ומירין.אין לך קומבו במזווה? אתה יכול למצוא את כל החומרים אסיה כאן בשווקים אסיה, בסעיף Asianfoods של כמה סופרמרקטים, וב amazon.com. חפש בחלק המקורר של שווקי אסיה עבור אטריות טריות. תבקש מהקצב שלך צוואר עוף וגב.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
Kombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אטריות ראמן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.