קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

שום ופיצת ארטישוק

שום ופיצת ארטישוק
. אם יש לכם גבינת ג'ק קולבי מונטריי, שום, לבבות ארטישוק מושרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שום ופיצת ארטישוק, פיצת כרוב וארטישוק עם ריקוטה שום קלוי, ו תרד קלוי שום & מטבל ארטישוק עם צ'יפס פיתה שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). הכן פיצה קרום על פי מתכון או הוראות חבילה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום על מחבת פיצה.
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
יוצקים את הנוזל מן הארטישוקים למחבת קטנה, ומביאים לרתיחה על חום בינוני. מבשלים 1 דקה, או עד הנוזל הוא כמעט נעלם.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב, במשך פחות מדקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים לבבות ארטישוק, מערבבים למעיל עם טעם שום, ואז להסיר מהחום, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שום גויה®שום גויה®
6
מורחים רוטב ספגטי על קרום הפיצה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
רוטב פסטהרוטב פסטה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
מפזרים גבינה, ואז מניחים את לבבות ארטישוק ושום על הגבינה. מסדרים פרוסות עגבניות באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
8
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהקרום מנופח וזהוב, והגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.