שום ופיצת ארטישוק
. אם יש לכם גבינת ג'ק קולבי מונטריי, שום, לבבות ארטישוק מושרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שום ופיצת ארטישוק, פיצת כרוב וארטישוק עם ריקוטה שום קלוי, ו תרד קלוי שום & מטבל ארטישוק עם צ'יפס פיתה שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). הכן פיצה קרום על פי מתכון או הוראות חבילה.
יוצקים את הנוזל מן הארטישוקים למחבת קטנה, ומביאים לרתיחה על חום בינוני. מבשלים 1 דקה, או עד הנוזל הוא כמעט נעלם.
מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב, במשך פחות מדקה.
מוסיפים לבבות ארטישוק, מערבבים למעיל עם טעם שום, ואז להסיר מהחום, ומניחים בצד.
מורחים רוטב ספגטי על קרום הפיצה מוכן.
מפזרים גבינה, ואז מניחים את לבבות ארטישוק ושום על הגבינה. מסדרים פרוסות עגבניות באופן שווה מעל.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהקרום מנופח וזהוב, והגבינה מותכת.