שום ותבלינים-שפשף כתף חזיר עם כרובית מוקצפת
שום ותבלינים-שפשף כתף חזיר עם כרובית מוקצפת נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פלפל, חמאה, כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו שום-שפשף כתף חזיר עם ירקות האביב, שומר-שפשף כתף חזיר עם סלסה ורדה, ו סעודת יום ראשון: כתף חזיר משופשף קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
מניחים שומר, זרעי כוסברה, רוזמרין, פלפל אדום כתוש, שום 1 כפית מלח במרגמה. מחית לתוך בצק עבה באמצעות עלי.
מוסיפים שמן זית ומחית עד בשילוב. לחלופין, לשלב שומר, כוסברה, רוזמרין, פלפל אדום, שום, 1 כפית מלח, ושמן זית בקערה של מעבד מזון ולעבד לתוך משחה בסדר, גירוד הצדדים לפי הצורך. תערובת קצף בנדיבות על כתף חזיר ומניחים בשר במחבת צלייה.
מעבירים לתנור ומבשלים עד שסכין מוכנס לתוך הבשר מראה התנגדות מועטה, כשבע שעות, עם מיצי מחבת כל 30 דקות בערך אחרי השעה הראשונה.
בעוד בשר חזיר מבשל, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים כרובית ומבשלים עד רך מאוד, על 8 דקות.
מוסיפים חמאה, שמנת חמוצה וגבינת שמנת. פירה עד חלקה ורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הסר חזיר מהתנור. אפשר לנוח 15 דקות לפני גילוף או משיכת העצם בגושים.
טפטוף בשר עם מיצי פאן ומגישים עם כרובית מוקצפת.