קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

שום-עשבי תיבול מיני שטוחים

שום-עשבי תיבול מיני שטוחים
שום-עשב מיני Flatbreads הוא לחם שמגיש 48. מתבוננים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 35 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. תמורת 7 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, חלבון ביצה, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 27% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: מיני קישים של שום-עשבי תיבול , לחמניות שטוחות פטריות, שום ופרמזן , ולחמי שום צלוי + לימון .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. מוסיפים בהדרגה 2/3 כוס מים ושמן, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור. מחלקים את הבצק לשניים; מגלגלים כל חלק ל-12 אינץ'. x 8 אינץ'. מלבן ישירות על תבנית אפייה משומנת. מחוררים את הבצק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף חלבון ביצה ואת יתר המים; להבריש מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
שלבו את מרכיבי הציפוי; מפזרים מלמעלה.
4
מנקדים את הבצק ל-2-in. ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה. חותכים מיד לאורך קווי הניקוד; מצננים על תבניות על רשתות. מאחסנים בכלי אטום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®