שום צלוי ועוף צלוי כתום
שום קלוי ועוף צלוי כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו פלפל, כובעי שיטאקה, ספריגים טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: תאו צלוי זיגוג כתום עם כרוב ניצנים צלוי שום, עוף צלוי בסגנון פרואני עם שום קלוי, ו עוף צלוי עם רוטב שום צלוי.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים את החלק העליון 1/4 אינץ ' מהראש שום, ואז טפטוף עם שמן, ומפזרים קמצוץ של מלח. לעטוף את השום בנייר כסף, ואז למקם בתנור לצלות עד הזהב, כ 40 דקות.
בואו להתקרר, ולאחר מכן לקלף ולרסק את שיני לתוך משחה.
מערבבים חצי טרגון קצוץ עם השום, מתבלים במלח ופלפל, ואז מניחים את הדבק בין הבשר והעור של העוף. חותכים את העור על הירכיים, ואז מעיל עם הדבק.
מפזרים את חלל העוף עם שאר קצוץ טרגון, מלח ופלפל. לסחוט את התפוז על העוף ולשים את התפוז בחלל. רופף לקשור את הרגליים יחד, טפטוף עם 1 כף שמן, ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
חותכים את הסקווש לפרוסות 1/2 אינץ'. לזרוק את הדלעת ואת הפטריות במחבת צלייה עם הנותרים 3 כפות שמן, מלח ופלפל.
מניחים את העוף על הירקות. צולים את העוף עד שמדחום רושם 160 מעלות F בירך, לא נוגע בעצם, 50 עד 60 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני גילוף.