שום קלוי וסלסה צ'יפוטלה
לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. נסו רוטב חריף קלוי סלסה צ'יפוטלה, סלסה Tomatillo קלוי צ'יפוטלה, ו קלוי Tomatillo-סלסה chipotle (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שום חצי לרוחב לעטוף את שני החצאים בחתיכה אחת של נייר כסף.
חותכים שלוש עגבניות חצי לרוחב ומקום, לחתוך בצד למעלה, על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
אופים שום ועגבניות בתנור רגיל או הסעה 400 עד השום רך כאשר סחוט (unwrap כדי לבדוק) ועגבניות הם מצומקים, כ 45 דקות. קוביות שנותרו עגבניות ושמורה.
בינתיים, במקום יבש ניו מקסיקו צ 'ילי צ' יפוטלה בקערה קטנה ולהוסיף 1 כוס מים רותחים.
בואו לעמוד עד צ ' ילי רך, כ -10 דקות.
במחבת nonstick 8-עד 10 אינץ ' על חום גבוה, קוק טורטיה, מפנה פעם אחת, עד פריך משחימים משני הצדדים, 3 עד 4 דקות בסך הכל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשבור לחתיכות 2 אינץ'.
כאשר השום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט ציפורן מן העור לתוך בלנדר או מעבד מזון; להשליך את העור.
מוסיפים עגבניות צלויות, צ ' ילי ומים ספוגים, טורטייה, כוסברה ומיץ ליים. להסתחרר עד חלקה. מערבבים בצל ועגבניות חתוכות לקוביות שמורות.