שום קלוי - מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית
שום קלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד ' אובר שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 410 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . לכו לחנות ואספו גבינת אסיאגו, קמח עתיר גלוטן, ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל שום קלוי-אסיאגו עם קרקרים גבינה, מרק שום קלוי עם אסיאגו קרוסטיני, ו ברוקולי קלוי עם אסיאגו, שום ושקדים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לטבילה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מכניסים את נורות השום לתנור וצולים עד שהם רכים בסחיטה, כ - 30 דקות; תן להתקרר במשך 10 דקות.
חותכים את החלק העליון מהשום וסוחטים את הציפורן הקלויה מהעור.
מניחים את השום הקלוי במעבד מזון עם הגבינה ומתבלים במלח. כשהמכונה פועלת טפטוף בשמן הזית. טועמים וודאו שהוא טעים; מתבלים מחדש במידת הצורך.
לקרקרים: בקערה קטנה שלבו את האסיאגו והקאיין.
העבירו את בצק הקלצונה דרך גליל פסטה, והתאימו את התפאורה דקה יותר עד שהבצק נהיה דק מאוד, בעובי של כ-1/8 אינץ'. אבק את הבצק קלות בקמח במהלך התהליך אם הבצק דביק.
מברישים את הבצק בשטיפת הביצים ומפזרים בנדיבות את תערובת האסיאגו-קאיין. בעזרת גלגל פיצה חותכים את הבצק לרוחב למשולשים.
מניחים את משולשי הבצק על מגש גיליון ואופים עד חום בהיר, 10 עד 12 דקות.
מניחים להתקרר במשך 3 עד 4 דקות על המגש לפני ההסרה.
לאכול מיד או לאחסן בכלי אטום.
בקערה קטנה שלבו את השמרים והסוכר והקציפו יחד עם המים החמים.
בואו לשבת במשך 15 דקות; כשהמים נראים מקציפים ומריחים שמרים מאוד, הם מוכנים.
בקערה של מערבל עומד המצויד עם חיבור וו הבצק, מוסיפים את הקמחים והמלח.
יוצקים פנימה את תערובת השמרים-מים ואת שמן הזית.
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כשנוצר כדור בצק ממשיכים ללוש עד שהבצק הדוק וכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
משמנים קלות קערת ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים במגבת תה או בניילון.
מניחים את הקערה במקום חמים לתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף את הבצק והניח לו לתפוח בפעם האחרונה למשך 30 עד 40 דקות לפני השימוש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.