שום קרוסטיני עם מוצרלה טרייה
שום קרוסטיני עם מוצרלה טרייה עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, שום, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלן טרי וקרוסטיני עגבניות, קרוסטיני עם מוצרן טרי ורוטב אנשובי, ו מוצרן טרי וקולרבי קרוסטיני קלוי עם למו פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. על גיליון עוגיות ungreased, מניחים פרוסות לחם.
אופים 4 עד 5 דקות או עד חום זהוב בהיר מאוד. מגניב 5 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד את כל שאר החומרים למעט שום.
חותכים שיני שום לשניים. לשפשף צדדים חתוכים של שום על פרוסות לחם קלוי. תערובת כפית על פרוסות לחם.