שום-רוזמרין עוף צלוי
עוף צלוי שום-רוזמרין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.59 דולר למנה. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם שמן זית, ראשי שום, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו סיר חרס עוף צלוי עם רוזמרין ושום, עוף צלוי עם רוזמרין, לימון ושום, ו מנגל צלוי שלם רוזמרין שום לימון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מוציאים וזורקים את הג ' יבלטים והצוואר מעוף. שוטפים עוף מתחת למים קרים;להתייבש. חתוך עודף שומן. החל מחלל הצוואר, שחרר את העור מהשד ומקלות התוף על ידי הכנסת אצבעות ודחיפת אצבעות בעדינות בין העור לבשר.
מניחים רוזמרין ושום כתוש מתחת לעור השד ומקלות התוף. להרים כנף טיפים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת עוף.
מניחים עוף, בצד החזה כלפי מעלה, על תבנית צלייה.
חותכים פרוסה דקה מקצה כל בצל.
הסר עורות נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד ציפורן).
חותכים צמרות מראשי שום ומשאירים את קצה השורש שלם.
הכנס בשר מדחום לתוך בשרני חלק של ירך, לוודא שלא לגעת עצם.
אופים ב 450 במשך 30 דקות.
מברישים בצל וראשי שום בשמן זית. מסדרים בצל וראשי שום סביב עוף. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350; אופים עוד 1 שעה ו 15 דקות או עד מדחום בשר רושם 18
מכסים את העוף ברפיון בנייר כסף; תן לעמוד 10 דקות. מחק עור מעוף. סוחטים ראשי שום קלויים כדי לחלץ עיסה; מגישים כממרח על לחם צרפתי, אם רוצים.