שומה פיקנטי Poblano דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 487 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז מומר, מים, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו רוטב. נסו Mole Poblano, Mole Poblano, ו Mole Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי 4-ליטר, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים חצאי בגט; מבשלים עד חום זהוב בצד אחד. הפעל; לבשל עד חום זהוב בצד השני. מערבבים שום. לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד השום הוא חום זהוב בהיר. הניחו בצד את חצאי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
בגט
1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
3
באותו תנור הולנדי, חום שנותר 2 כפות שמן על אש נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
בינתיים, לעשות תערובת שומה ב 2 קבוצות. בבלנדר, מקום 1 בגט חצי, 1 שום שן, חצי כל אחד רוטב השומה, מרק עוף ועגבניות. כיסוי; להתמזג במהירות גבוהה על 45 שניות או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בגט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף