שומה עוף קלה בסגנון פואבלה
קל פואבלה-סגנון עוף שומה הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם כמון טחון, בצל, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקליפת התפוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפיטים אוכמניות-כתומים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. נסו שומה עוף קלה בסגנון פואבלה, עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה, ו שומה ירוקה בסגנון זקטקאס עם עוף (שומה פולובה ורדה זקטקאנו) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד שהם כמעט רכים.
מערבבים כמון, כוסברה וקינמון בקערה קטנה; מפזרים מעל בצל במחבת. מבשלים 1 דקה.
מוסיפים צ 'ילי ושום למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שהצ' ילי מתרכך.
מוסיפים מרק ו -4 המרכיבים הבאים (דרך הקליפה) למחבת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים עוף למחבת; מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות או עד לסיום העוף.
מוציאים עוף מהתבנית; גרוס עם 2 מזלגות. הניחו בצד.
הוסף שוקולד לתערובת צ ' ילה; תן לעמוד עד שהשוקולד נמס. בעזרת בלנדר טבילה במחבת, מחית את תערובת השוקולד לתערובת אחידה. מבשלים על אש בינונית 20 דקות או עד מופחת ל 3 1/2 כוסות.
מוסיפים עוף מגורר לרוטב; מערבבים מלח ופלפל.