שומן ברווז Sazerac
צריך מנה עיקרית ללא חלב? שומן ברווז Sazerac יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 105 גרם חלבון 119 גרם של שומן, וסך הכל 3319 קלוריות. גשו לסופר וקנו סירופ פשוט ברספון, שניתנו שומן ברווז, טוויסט לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב bitters אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,הצצה חטופה של פרק 2 MasterChef Australia Season 6 & My Dery Free Lemon, Lime & Bitters Cupcakes כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו Sazerac, Sazerac, ו Sazerac (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את השומן ברווז חדור שיפון: לשלב את שיפון ושומן ברווז במיכל זכוכית שיתאים במקפיא שלך.
תן להחדיר בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות, ואז להקפיא לילה. בבוקר, גושים לבנים של שומן יהיה צף על גבי. מסננים את השיפון דרך chinois או cheesecloth ו reseal לשימוש מאוחר יותר.
מוסיפים שיפון חדור שומן ברווז, ביטר, וסירופ פשוט. מערבבים עד מקורר היטב, על 15 שניות.
שוטפים זכוכית מיושנת צוננת עם אבסינת וזורקים עודף. מסננים תערובת שיפון לתוך זכוכית.
באמצעות התאמה, להדליק את קליפת לימון על הזכוכית תוך סחיטה אותו כדי לשחרר שמן הדר. זרוק את קליפת הלימון לתוך הכוס והגש ישר למעלה.