שומר וגזרת זית שחורה ושחורה
שומר & זית שחור גראטן דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. אם יש לכם נורות שמנמנות של שומר, פיסת חמאה, קרם כפול קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שומר צלוי עם רוטב זית שחור, חסה מעורבת, שומר וסלט כתום עם ויניגרט זית שחור, ו שומר וסלט זית - - Insalata di Finocchio Ed Olive.
הוראות
מחממים התנור ל 220c / גז 7 / מאוורר 200C. להרתיח סיר גדול של מים.
בינתיים לקצץ את השורשים את כל נורה שומר, להסיר את העלה הראשון, ולאחר מכן לשמור זמירה יותר שורש הסרת יותר עלים, ממש עד הליבה.
חותכים ומשליכים (או שומרים עבור מניה) את כל הקטעים הירוקים והעלים החיצוניים הגסים. חיתוך לאורך גרגר העלים, לחתוך אותם לחתיכות בגודל צבעוני-עלה.
לזרוק את השומר לתוך המים הרותחים, לכסות את המחבת ולהחזיר לרתיחה.
הסר את המכסה ומרתיחים במשך 5 דקות כדי למחוק את השומר, ואז לנקז ביסודיות.
חמאה קלה גדולה (כ 25cm קוטר) gratin או צלחת אחרת ovenproof.
מורחים חצי שומר על החלק התחתון של המנה ו strew באופן שווה עם חצי הזיתים. מכסים בשומר ובזיתים הנותרים ומתבלים היטב.
יוצקים מעל השמנת, ואז מפזרים שכבה עבה של גבינה על גבי.
אופים את הכרם על המדף האמצעי של התנור למשך כ-20 דקות או עד שהקרם מבעבע, החלק העליון מוזהב קלות ומכרז השומר. השאירו להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.