שומר, כרישה ומרק תפוחי אדמה
שומר, כרישה ומרק תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למרק שלך. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-7 מנות. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, זרעי שומר, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק כרישה, תפוחי אדמה ושומר עם בייקון, שום קלוי, תפוחי אדמה, כרישה ומרק שומר, ו מרק תפוחי אדמה צונן-כרישה עם שומר וגזרת נחלים (וישיסואז) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
להוסיף נורה שומר כרישה; לטחון 4 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מים, מלח, זרעי שומר, פלפל ומרק, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוח אדמה רך.
מניחים חצי מהמרק בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים מרק מחית לתוך קערה. חזור על הליך עם מרק שנותר. להחזיר מרק מחית למחבת; מבשלים 5 דקות או עד עבה מעט.
מקשטים עם שברי שומר, אם תרצה.