שומר מטוגן
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש נורות שומר, חמאה, ציר עוף, גרידת תפוזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שומר מטוגן, שומר מטוגן, ו שומר מטוגן.
הוראות
חותכים את צמרות נורות שומר, קוצצים 2 כפות של fronds ומניחים בצד. חותכים את נורות שומר לשניים, לאורכו, דרך הליבה. חותכים כל חצי לאורכו לרבעים (אתה צריך לקבל שמונה חתיכות בסך הכל מתוך כל נורה שומר), משאיר כמה הליבה מחוברת כך חתיכות לא להתפרק כפי שהם מבשלים.
מחממים את מגורי השומר בחמאה משני צדדים: ממיסים את החמאה במחבת סאוטה גדולה על חום בינוני-גבוה ומניחים את חתיכות השומר במחבת בשכבה אחת. להפחית את החום בינוני לבשל את חתיכות שומר, מבלי להזיז אותם, לפחות 2 דקות.
מפזרים את המלח והסוכר על השומר (הסוכר יעזור עם קרמליזציה).
בדוק בראונינג, ולבשל עוד דקה או שתיים אם הם לא השחמה עדיין. הפוך את חתיכות השומר מעל ולשחום את הצד השני.
הוסף אוזו, ואז מלאי ומים: כאשר שני הצדדים של השומר הם השחמה יפה, להוסיף את אוזו למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. האוזו צריך להרתיח במהירות. כאשר הוא כמעט נעלם, להוסיף את המניה ומים.
כיסוי ומבשלים: להביא את הנוזל לרתיחה, ואז להפחית את החום עד נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר את הכיסוי, להגדיל את החום גבוה ולתת את המניות לבשל למטה עד שהוא זיגוג.
מוסיפים את שברי שומר ואת רוב גרידת התפוז ומשלבים בעדינות.
מגישים מקושטים עם שאר ההתלהבות וכמה כתמים של מיץ לימון.